Γιατί πήλινγκ;

Το πήλινγκ είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς οδούς για καλύτερο δέρμα.

Ειδικά σχεδιασμένο με απαλά οξέα και άλλα καθαρά συστατικά, καθαρίζουν και ομορφαίνουν αφαιρώντας τα νεκρά επιφανειακά στρώματα, επιτρέποντας στο δέρμα να επουλωθεί και να ανανεωθεί από μέσα.

Πριν την Perfect Image είχαμε μόνο δύο επιλογές για πήλινγκ. Θα μπορούσαμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε προϊόντα χωρίς συνταγή που δεν ήταν αρκετά ισχυρά για να έχουν κάποια επίδραση, ή θεραπείες στα σαλόνια δερματολόγων που ήταν αποτελεσματικά, αλλά πολύ ακριβά και άβολα να γίνονται τακτικά.

Συνειδητοποιήσαμε ότι με λίγη υποστήριξη από ειδικούς, οι άνθρωποι θα μπορούσαν με αυτοπεποίθηση να βελτιώσουν το δέρμα τους στο σπίτι χρησιμοποιώντας τα ίδια προϊόντα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες.

Η Perfect Image σας δίνει τη δύναμη και τα εργαλεία για να βελτιώσετε με βεβαιότητα την υγεία του δέρματός σας στο σπίτι και με χαμηλο κόστος.

Είναι ασφαλή, εύχρηστα και παρέχουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα για όλους τους τύπους δέρματος. Και αν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, μιλήστε με έναν από τους ειδικούς μας για να δείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα.

 

why-peels-bottle-lemon@2x.jpg
Untitled.png

Η διαδικασία μας για τον εντοπισμό της ανησυχίας σας

 

 

Η Perfect Image πιστεύει ότι ο καθένας μπορεί να επιτύχει ορατά, διαρκή αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα με συστηματικό τρόπο. Η διαδικασία ξεκινά με τον εντοπισμό των ανησυχιών σας, την κατανόηση του τύπου δέρματος σας και την ανακάλυψη και δημιουργία μιας ρουτίνας που σας ταιριάζει, επιλέγοντας το καθε προιον που χρειαζεται.

 

Γνωρίζουμε ότι η επιλογή προϊόντων μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση, οπότε η Perfect Image θα είναι δίπλα σας για να σας προτείνει το καλύτερο πακέτο, με βάση την ανησυχία του δέρματος, τον τύπο του δέρματος και τη δύναμη του προϊόντος. Μάθετε περισσότερα παρακάτω - και επιλέξτε τα προϊόντα σας με #αυτοπεποίθηση.

 

Μάθετε περισσότερα   για τα προϊόντα μας και πώς μπορούν να σας βοηθήσουν.

Καλύτερο κατάστημα φροντίδας δέρματος αφαίρεσης ρυτίδων κρέμα απομάκρυνσης ουλών υπερχρωματισμού προϊόντα θεραπείας ακμής rosacea